C√≠mlap arrow Bek√ľld√∂tt k√©rd√©sek
Nyugdíjas házaspár lakáseladása
2009. February 04. Wednesday 16:24
Nyugd√≠jasok vagyunk, ez√©rt nem mindegy mennyi lesz az ad√≥nk, melyet fontos lenne tudnunk, hogy mennyi√©rt v√°s√°rolhatunk lak√°st nemr√©g eladott lak√°sunk helyett. A vev√Ķnk √ľgyv√©dje nem tudott pontos felvil√°gos√≠t√°st adni, ez√©rt javasolta, hogy forduljunk ad√≥tan√°csad√≥hoz. Mivel nyugd√≠jasok vagyunk, ez√©rt szeretn√©nk ig√©nybe venni a d√≠jmentes ad√≥tan√°csad√°st. F√°radoz√°sukat el√Ķre is sz√≠vb√Ķl k√∂sz√∂nj√ľk, √©s v√°rjuk v√°laszukat!
TovŠbb...
 
Ingatlan elad√°sa az SZJA bevall√°sban
2008. May 15. Thursday 22:04
Sajnos az alábbi probléma miatt nem tudom kitölteni az adóbevallásomat. 1994-ben vásároltam egy ingatlant, amely 1/2 részben lett az enyém, majd 1997-ben a másik felét is megvettem. Az eladással kapcsolatos iratokat, számlákat nem találom, mert azóta többször is költöztem.
TovŠbb...
 
Evás cég vásárlása
2008. April 29. Tuesday 13:03

EVA-s c√©get szeretn√©k v√°s√°rolni. Ezt hogyan lehetne kivitelezni? Ha j√≥l tudom, akkor ha egy √ļj mag√°nszem√©ly 50%-ot meghalad√≥ r√©szesed√©st szerez, akkor m√°r nem jogosult az EVA-ra.

TovŠbb...
 
Tagi j√∂vedelem f√Ķ√°ll√°s mellett
2008. April 29. Tuesday 12:10

Egy cukr√°szda nyit√°s√°t tervezema feles√©gemmel, de mivel √ľzletvezet√Ķi bizonyitv√°ny csak egy m√°sik csal√°dtagnak van, ez√©rt kft vagy kkt-ben gondolkozunk. Nem szeretn√©nk k√ľl√∂n alkalmazottat felvenni, hanem a csal√°d oldan√° meg az √ľzemeltet√©st /vagyis a KFt √ľzemeltettn√© a cukr√°szd√°t/. Mindegyik KFt tagnak f√Ķ√°ll√°s√ļ munkahelye van / kiv√©ve a feles√©gem √Ķ Gyed-en van/.

TovŠbb...
 
Személyszállító szolgáltat Skandináviában
2008. April 29. Tuesday 11:58
Szem√©lysz√°ll√≠t√°ssal foglalkoz√≥ egy√©ni v√°llalkoz√≥ vagyok. Egy d√°n utaz√°si irod√°val t√∂rt√©n√Ķ egy√ľttm√Ľk√ľ√∂d√©sben egy busz hamrosan k√∂rt√ļr√°kat v√©gezne Skandin√°vi√°ban (D√°nia, Norv√©gia, Sv√©dorsz√°g). Az utaz√°si iroda telephelye Koppenh√°ga, a sz√°ml√°z√°s nekik t√∂rt√©nne.
TovŠbb...
 

2021. October 20. Wednesday 03:13

Elfelejtette jelszavŠt?
Mťg nem regisztrŠlta magŠt? RegisztrŠljon most!
Legutóbbi válaszok
hirdetés


Friss cikkek
Szavaz√°s
√Ėn szerint megoldja az √Āllam probl√©m√°j√°t a tervezett ad√≥v√°ltoz√°s?
 

hirdetés

hirdetés

hirdetés