CĂ­mlap arrow HĂ­rek
Itthon vezet az APEH
2008. May 01. Thursday 14:57

A Google minden hĂłnapban nyilvĂĄnossĂĄgra hozza a legnĂ©pszerĂ»bb Ă©s a legnagyobb mĂ©rtĂ©kben növekvĂ” keresĂ”kifejezĂ©seket. Az orszĂĄgonkĂ©nti bontĂĄs alapjĂĄn Ă©rdekes trendeket Ă©s terĂŒleti jellegzetessĂ©geket figyelhetnek meg a vĂĄllalkozĂĄsok.

Tovább...
 
Negyedéves szégyenlista az APEH jóvoltåból
2007. May 07. Monday 15:51

Az APEH honlapjĂĄn legutĂłbb közĂ©tett informĂĄciĂł szerint közel 2 ezer egyĂ©ni vĂĄllalkozĂłnak volt több, mint 10 milliĂł forintos vagy azon felĂŒli adĂłtartozĂĄsa 180 napos idĂ”periĂłduson tĂșl, valamint közel 500 vĂĄllalkozĂłnak volt 100 milliĂł forintot tĂșlszĂĄrnyalĂł tartozĂĄsa.

Tovább...
 
Kevés energia és pénz a kinnlévÔségek behajtåsåsra
2007. May 01. Tuesday 00:30

A legtöbb magyar vĂĄllalat mĂ©g a legalapvetĂ”bb lĂ©pĂ©seket sem teszi meg annak Ă©rdekĂ©ben, hogy redukĂĄljĂĄk a kinnlevĂ”sĂ©gĂŒkkel jĂĄrĂł kockĂĄzatokat - nyilatkozta Mikael C. Szabo a Coface Hungary ĂŒgyvezetĂ” igazgatĂłja.

Tovább...
 
Egyszerûsítés a magyar adórendszerben?
2007. May 01. Tuesday 00:28

TĂșl bonyolult a magyar adĂłrendszer, a sokfĂ©le adĂłnem valamint a szĂ©leskörĂ» kedvezmĂ©nyek miatt, ezĂ©rt egyszerĂ»sĂ­teni kell rajta - hangzott el a GazdasĂĄgi VersenykĂ©pessĂ©g Kerekasztal legutĂłbbi ĂŒlĂ©sĂ©n.

Tovább...
 
2008 elejétÔl rengeteg vållalkozåst érintÔ våltozås jön
2007. May 01. Tuesday 00:27

A TEÁOR, vagyis tevĂ©kenysĂ©gek egysĂ©ges ĂĄgazati osztĂĄlyozĂĄsi rendszerĂ©nek nevezett Ășj besorolĂĄs mĂĄr idĂ©n januĂĄrtĂłl hatĂĄlyba lĂ©pett az EurĂłpai UniĂłs orszĂĄgokban, amely 2008 elejĂ©tĂ”l vĂĄlik kötelezĂ”vĂ© minden tagnak, Ă­gy MagyarorszĂĄgnak is.

Tovább...
 
Hogy teljesĂ­t orszĂĄgunk kĂŒlföldi befektetĂ”i szemmel?
2007. May 01. Tuesday 00:25

JĂł tanĂĄcsok egy IMF washingtoni tisztviselĂ”tĂ”l - MagyarorszĂĄg egyre kevĂ©sbĂ© vonzĂł a kĂŒlföldi tĂ”kebefektetĂ”k szĂĄmĂĄra. Az utĂłbbi idĂ”ben egyre többet hangoztatott vĂ©lemĂ©ny, most Ashoka Mody - az IMF (Nemzetközi Valutaalap) washingtoni tisztviselĂ”je - legutĂłbb tett nyilatkozatĂĄbĂłl Ă©rzĂ©kelhetĂ”.

Tovább...
 
Egyéni vållalkozók egyedi elÔnyökkel?
2007. May 01. Tuesday 00:24

ÕsztĂ”l vĂĄrhatĂł a törvĂ©nymĂłdosĂ­tĂĄs - A legutĂłbbi egyĂ©ni vĂĄllalkozĂłkkal kapcsolatos törvĂ©nytervezetben, a vĂĄllalkozĂłnak nem kell teljes magĂĄnvagyonĂĄval felelnie cĂ©ge tevĂ©kenysĂ©gĂ©Ă©rt, abban az esetben, ha ezt nem akarja.

Tovább...
 
Bank ĂŒlĂ©s Budapesten
2007. May 01. Tuesday 00:21

Bank ĂŒlĂ©s BudapestenÁllami Bankok EurĂłpai SzövetsĂ©ge (EAPB) Az EAPB GazdasĂĄgi Ă©s PĂ©nzĂŒgyi BizottsĂĄga Budapesten tartja ĂŒlĂ©sĂ©t a Magyar FejlesztĂ©si Bank központjĂĄban. 2007. mĂĄrcius 30-ĂĄn az Állami Bankok EurĂłpai SzövetsĂ©ge Budapesten, a Magyar FejlesztĂ©si Bank szĂ©khĂĄzĂĄban tartja GazdasĂĄgi Ă©s PĂ©nzĂŒgyi BizottsĂĄgĂĄnak soros ĂŒlĂ©sĂ©t.

Tovább...
 
Nem lesz håzipénztåradó?
2006. November 08. Wednesday 08:57

MĂĄr tegnap reggel megjelentek az interneten olyan Ă­rĂĄsok, amelyek szerint az AlkotmĂĄnybĂ­rĂłsĂĄg megsemmisĂ­tette a hĂĄzipĂ©nztĂĄradĂłrĂłl szĂłlĂł törvĂ©nyt. A hĂ­reket nem erĂ”sĂ­tettĂ©k meg, de nem is cĂĄfoltĂĄk. A hatĂĄrozat vĂĄrhatĂłan november 13-ĂĄn kerĂŒl majd kihirdetĂ©sre.

Tovább...
 
Eredményes magyar lobbi
2006. October 10. Tuesday 00:44

EredmĂ©nyes magyar lobbiVĂĄrhatĂłan novemberben fogadjĂĄk el az EurĂłpai UniĂł BizottsĂĄgĂĄnak közelmĂșltban nyilvĂĄnossĂĄgra hozott rendelettervezetĂ©t az Ășn. csekĂ©ly összegĂ» ĂĄllami tĂĄmogatĂĄsok (de minimis) ĂșjraszabĂĄlyozĂĄsĂĄrĂłl. A de minimis tĂĄmogatĂĄsoknak a fejlesztĂ©spolitikai jelentĂ”sĂ©ge azĂ©rt kiemelkedĂ”.

Tovább...
 
Magyar közjegyzĂ”k BrĂŒsszelben
2006. September 23. Saturday 13:53

Magyar közjegyzĂ”k BrĂŒsszelbenAz UniĂłban elsĂ”kĂ©nt a Magyar OrszĂĄgos KözjegyzĂ”i Kamara (MOKK) nyitott hivatalos kĂ©pviseleti irodĂĄt az Ășj tagĂĄllamok közjegyzĂ”i szakmai szervezetei közĂŒl BrĂŒsszelben. A Kamara cĂ©lja, hogy az eddiginĂ©l hatĂ©konyabban kĂ­sĂ©rje figyelemmel a közjegyzĂ”sĂ©get, illetve a teljes magyar igazsĂĄgszolgĂĄltatĂĄst Ă©rintĂ” uniĂłs szintĂ» szabĂĄlyozĂĄs vĂĄltozĂĄsait.

Tovább...
 

2021. October 20. Wednesday 03:10

Elfelejtette jelszavát?
Még nem regisztrálta magát? Regisztráljon most!
LegutĂłbbi vĂĄlaszok
hirdetés


Friss cikkek
SzavazĂĄs
Ön szerint megoldja az Állam problĂ©mĂĄjĂĄt a tervezett adĂłvĂĄltozĂĄs?
 

hirdetés

hirdetés

hirdetés